Sanne Smid
Diensten

Diensten

Coaching

Het gebeurt wel eens dat je vastloopt in je leven. Dat er terugkerende thema’s zijn waarmee je niet uit de voeten kunt. Een gedachte over jezelf of een ander, emoties of gevoelens waar je moeite mee hebt. Of wellicht is er een andere reden dat maakt dat je vastloopt. Wanneer dit vaker gebeurt dan jij als wenselijk ervaart kan het heel zinvol zijn om er eens naar te kijken. Ik heet je van harte welkom om samen te onderzoeken wat er ten grondslag ligt aan jouw vastlopen.
Ik zal je vragen stellen die uitnodigen tot zelfonderzoek. Door inzicht te krijgen in je daadwerkelijke hulpvraag licht er ook al wat op van jouw taak. Dat wat je te doen staat om hetgeen waarmee je kwam te veranderen. Zo ontstaat er een weg naar een nieuwe ervaring. Ik beloof je geen pad zonder bergen of dalen. Wel zal ik je helpen bij het afleggen van jouw route.
Ik werk graag vanuit de ervaring. We zullen dus meer doen dan alleen praten over. Het lijf geeft antwoord voorbij de woorden en is mede een toegang tot de weg naar jouw doel.

Trainingen

Ik geeft trainingen op identiteitsniveau. Dit houdt in dat de deelnemers opzoek gaan naar de onderliggende patronen van hun gedrag. Door deze inzichten te verwerven komt ook naar boven wat er te doen staat, of te laten. De werking van een groep is vaak heel sterk wanneer het gaat om identiteitsontwikkeling. De ogen van de ander kunnen angst of schaamte oproepen en tegelijkertijd gaat er een helende werking vanuit. Tijdens een training neem ik de groep dieper mee in een onderwerp. Trainingen geef ik alleen of samen met een collega. Wat passend is bij het onderwerp en bij de groep. Indien gewenst kan ik een training maken die aansluit bij jullie wensen en belangen.

Coaching & Training

Mijn werkwijze is gelijk aan wie ik ben als persoon. Eerlijk, open en direct waar nodig. In het coachen en trainen van mensen gebruik ik invloeden uit verschillende stromingen. Dit zijn Transactionele Analyse (TA), Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Systemisch Werken, en Lichaamswerk. Daarnaast werk ik intuïtief en gebruik ik mijzelf als instrument in de ontmoeting. Ik geef je terug wat er gebeurt in onze ontmoeting en nodig je uit om te onderzoeken waarin jouw taak verscholen ligt. Mijn manier van werken heb ik te danken aan Phoenix Opleidingen in Utrecht en Puur Perfectionisme. De instituten waar ik ben opgeleid en de professionele basis heb gelegd voor het begeleiden van mensen tijdens een veranderingstraject.