Trainingen

Ik geeft trainingen op identiteitsniveau. Dit houdt in dat de deelnemers opzoek gaan naar de onderliggende patronen van hun gedrag. Door deze inzichten te verwerven komt ook naar boven wat er te doen staat, of te laten. De werking van een groep is vaak heel sterk wanneer het gaat om identiteitsontwikkeling. De ogen van de ander kunnen angst of schaamte oproepen en tegelijkertijd gaat er een helende werking vanuit. Tijdens een training neem ik de groep dieper mee in een onderwerp. Trainingen geef ik alleen of samen met een collega. Wat passend is bij het onderwerp en bij de groep. Indien gewenst kan ik een training maken die aansluit bij jullie wensen en belangen.

Barbara Buters

Ervaring – training van Perfectionist naar Optimalist

Sanne creëerde een open en veilige omgeving waarin we ons comfortabel voelden om onze ervaringen te delen. Sanne presenteerde inzichtelijke en praktische benaderingen om perfectionistische gewoonten te herkennen en te overwinnen. Ze legde o.a. uit hoe perfectionisme kan leiden tot een disbalans in energie en vitaliteit.

De training heeft ons geïnspireerd om een intervisiegroep te starten, waarin we de besproken onderwerpen verder konden verkennen. Dit heeft geleid tot diepgaande gesprekken over onder andere onze energiebalans.

Samenvattend kan ik zeggen dat de training “Van Perfectionist naar Optimalist” door Sanne Smid een uiterst waardevolle ervaring was. Ik zou deze workshop van harte aanbevelen aan iedereen die streeft naar meer balans, energie en wil weten hoe het optimalisme in hun leven verandering kan bieden.

Barbara Buters‑de Gooijer

Recruiter